Французинът Ришар Гаске се справи с представителя на домакините Доминик

...
Французинът Ришар Гаске се справи с представителя на домакините Доминик
Коментари Харесай

Гаске изхвърли Доминик Тийм от турнира във Виена

Французинът Ришар Гаске се оправи с представителя на домакините Доминик Тийм във втория кръг на шампионата по тенис във Виена, откакто го победи с 4:6, 7:5, 6:1.

Гаске реализира втора победа в кариерата над Тийм, който е подложен под номер 2 на шампионата в родината си. Победата също по този начин значи и завършек на серията от пет следващи провали на Гаске на съперници от топ 10 в ранглистата.

A battling performance from @richardgasquet1

Beats local hero Thiem 4-6 7-5 6-1 to move into the last eight in Vienna.#erstebankopen pic.twitter.com/Loyj6UTAov
— Tennis TV (@TennisTV) 26 октомври 2017 година
Тийм пък, който е играл на четвъртфинал във Виена през 2013-а, за втора поредна година напуща на този стадий. Също по този начин нощес аржентинецът Диего Шварцман в профил Пабло Кареньо Буста с 5:7, 6:1, 6:1. Така Шварцман оказа помощ на сънародника си Хуан Мартин Дел Потро да остане в конкуренцията за присъединяване на финалния шампионат на АТР.

Бившият първенец Жо-Вилфрид Цонга, подложен като номер 8 в шампионата,елиминира Дамир Джумхур от Босна и Херцеговина с 6:7 (5), 7:6 (7), 6:1.

В други срещи от втория кръг германецът Ян-Ленард Щруф в профил Алберт Рамос-Виньолас с 6:7 (5), 6:2, 7:6 (1), а Люка Пюй (Франция) се причисли към сънародниците си след триумф над Гийермо Гарсия Лопес с 6:3, 7:6 (8).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР