Французинът Гаел Монфис се класира за четвъртфиналите на турнира по

...
Французинът Гаел Монфис се класира за четвъртфиналите на турнира по
Коментари Харесай

Монфис с обрат срещу британец, Кирьос отпадна

Французинът Гаел Монфис се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в Чжухай, Китай. В мач от втория кръг поставеният под номер 3 Монфис надигра британеца Камерън Нори с 5:7, 6:3, 6:4 по-късно повече от 2 часа игра. Срещата бе доста вълнуваща и бе изпълнена с атрактивни отигравания, само че в последна сметка по-големият опит на Монфис му разреши да затвори мача след съдбоносен пробив в деветия гейм на третия сет.

За място на полуфиналите Монфис ще играе с испанеца Алберт Рамос, който победи сърбина Миомир Кецманович със 7:6 (2), 6:3.

От шампионата обаче отпадна различен от любимците - Ник Кирьос. Австралиецът, подложен под номер 6 в схемата, загуби в среща от първия кръг от италианеца Андреас Сепи с 6:7 (5), 1:6. Кирьос водеше с 5:2 в първия сет, само че до края на дуела съумя да завоюва единствено още два гейма и разумно отстъпи пред италианския деец.

За втория кръг се класира и корейският квалификант Ву Квон Сун, който в профил номер 5 в схемата Люка Пуй с 7:6 (4), 6:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР