Французинът Гаел Монфис излиза с колежката си от Украйна Елина

...
Французинът Гаел Монфис излиза с колежката си от Украйна Елина
Коментари Харесай

Гаел Монфис заби украинска тенисистка

 Цвети Пиронкова се любува на Париж преди конфликта си със Свитолина
Французинът Гаел Монфис излиза с колежката си от Украйна Елина Свитолина.

За връзка сред двамата се приказва от предходната есен, само че в Мелбърн новината откри известно удостоверение с появяването на Монфис в ложата на украинката по време на мача й от втория кръг. В изявлението след успеха, Свитолина беше запитана за наличието на французина и украинката се изчерви.

" Да, той е тук, с цел да ме поддържа, няма нищо за криене. Надявам се да го гледаме доста тук и то освен в ложата ми, а и на корта ", разяснява Свитолина. Първите клюки за връзка сред двамата се появиха след успеха на украинката във финалния Мастърс в Сингапур.



Двамата се озоваха дружно на отмора в Дубай, откъдето украинката качи фотография с първенеца по бокс Антъни Джошуа от ресторант, в който беше и Монфис. По-късно двамата се готвиха дружно в Женева. През тази седмица пък украинката си качи фотография в Инстаграм, на която се вижда по какъв начин я прегръща човек с облекло, с каквото се състезава Монфис.

Французинът не за първи път излиза с колежка. Преди десетина години той имаше разказ с Доминика Цибулкова, както и с французойката Ализе Корне.

Свитолина пък приключи връзката си с английския играч по крикет Рийс Топли, защото кариерите им пречеха на персоналните взаимоотношения.
View this post on Instagram
A post shared by Elina Svitolina
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР