Французин, живеещ във Великобритания, беше осъден днес заради фалшива бомбена

...
Французин, живеещ във Великобритания, беше осъден днес заради фалшива бомбена
Коментари Харесай

Французин влиза в затвора във Великобритания, заради фалшив сигнал за бомба на летището

Французин, живеещ във Англия, беше наказан през днешния ден поради подправена бомбена опасност, направена в опит да отсрочи полет за Съединени американски щати и да завоюва време, с цел да се качи на самолета, съобщи ДПА.

Жакоб Меир Абделак беше наказан на 10 месеца затвор от Кралския съд на Луис по обвиняване, че е " съобщил погрешна информация с вредителско наличие, която е могла да докара до сериозен риск за човешкото здраве ". Той в началото отхвърляше виновността си, само че по-късно се призна за отговорен.

Полицията арестува 47-годишния мъж, който работел като библиотекар в Лондон, на летището в Гетуик през май, когато се опитал да се качи на по-късен полет за Съединени американски щати.

" Доста неуместно решение от страна на Абделак, който прибегна до извънредно сериозна илюзия единствено за лична полза ", сподели основният полицейски контрольор на Гетуик Марк Клотиър. " Той закъсняваше за полета си и намерения, че е добра концепция да даде подправен сигнал за бомба ", добави Клотиър. Според него наказването на Абделак би трябвало да служи като " предизвестие за останалите, че сходно държание няма да бъде толерирано и по отношение на нарушителите ще се работи пламенно ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР