Французин беше осъден на 10 месеца в наказателна колония в

...
Французин беше осъден на 10 месеца в наказателна колония в
Коментари Харесай

Французин ще стои в руска наказателна колония за подкуп на полицай

Французин беше наказан на 10 месеца в наказателна колония в Русия , откакто се опитал да подкупи служител на реда по време на инспекция на документи, оповестява Агенция Франс Прес.
Гурван ле Гал,който управлява онлайн учебно заведение за проучване на френски език в град Самата на река Волга, към този момент е прекарал пет месеца зад решетките в очакване на процеса. Той ще би трябвало да излежи оставащите му 47 дни в наказателната колония, показват от съда.
40-годишният мъж, който продължава да твърди че е почтен, беше задържан в края на март, откакто се опитал да даде рушвет от 15 000 рубли (225 долара) на служителя на реда, който го хванал без нужните документи за идентичност. Според юриста на наказания Гурван в действителност извадил парите, с цел да заплати нещо, което помислил за наложена санкция, а не се опитвал да подкупи служителя на реда, съобщи БГНЕС.
В Русия полицията има правото да ревизира документите за идентичност на жителите, а чужденците с изключение на паспорт и виза са задължени да носят в себе си и няколко други документа. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР