Франция загря за Мондиал 2018 в Русия с домакинска победа

...
Франция загря за Мондиал 2018 в Русия с домакинска победа
Коментари Харесай

Франция победи Италия преди Мондиала

Франция загря за Мондиал 2018 в Русия с домакинска победа над Италия с 3:1 в другарски мач, който се игра на "Алианц Ривиера " в Ница. "Петлите " се готвят за шампионата на планетата, за който "адзурите " не съумяха да се класират.

В срещата бе употребена системата за видеоповторения (ВАР), а преди началото с минута безмълвие беше почетена паметта на някогашния френски национал и легенда на Ница Роже Пиантони.

Домакините поведоха рано с гол на централния бранител на Барселона Самуел Умтити (8), който направи добавка, откакто преди този момент Сиригу отрази удар на Килиан Мбапе при центриране на Павар. Балотели имаше опция да изравни, само че шутира над вратата. Малко по-късно гредата оказа помощ на „ скуадра адзура " след изстрел на Канте, а Сиригу избави добавка на Мбапе.

В 28-ата минута Люка Ернандес беше арестуван в наказателното поле от Мандрагора, а съдията Антъни Тейлър уточни бялата точка и удостовери решението си благодарение на ВАР. Съотборникът на Ернандес в Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман (29-дузпа) удвои задатъка на „ петлите “.

Леонардо Бонучи (36) понижи на 2:1, откакто преди този момент Балотели затрудни оптимално Лорис от директен свободен удар.

Малко след почивката Усман Дембеле с мощен удар нацели напречната греда, която оказа помощ на гостите. По-късно Мбапе претендираше за нова дузпа, само че този път реферът си замълча, написа "Блиц ".

С най-красивия гол в мача Усман Дебеле (63) оформи крайния резултат. След фалцовия удар на футболистът на Барселона топката отиде тъкмо в сглобката за 3:1. До края на срещата само Балотели един път с глава заплаши вратата на домакините, а темпото на игра спадна и други голове не паднаха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР