Франция трябва да спре да влага големи суми пари в

...
Франция трябва да спре да влага големи суми пари в
Коментари Харесай

Макрон се зарича да реформира прахосническата социална система на Франция

Франция би трябвало да спре да влага огромни суми пари в обществена система, която не съумява да избави бедните от беднотия . Това разгласи френският президент Еманюел Макрон във видеоклип, оповестен от кабинета му, който съгласно критици показвал, че той се е показал като незагрижен към проблемите на нуждаещите се , оповестява " Ройтерс ".

Клипът демонстрира Макрон да разисква концепциите си за преустрояване на обществената страна с информационния си екип часове преди тирада по малкия екран, която е трябвало да изнесе за промяната на обществената система.

" Погледнете къде се намираме в обществената страна. Ние влагаме огромни суми в обществени помощи, а хората към момента са небогати. Няма излаз . Хората, които са родени небогати, остават небогати ", акцентира Макрон в клипа, който беше оповестен от Елисейския замък в обществените мрежи.

" Хвърляме прекалено много кинти в обществена система, която се концентрира върху коригиращо отношение ", разяснява той, употребявайки жаргонни думи, които мнозина французи биха счели за несъответствуващи за президент.

В клипа той се е застъпил за цялостно възобновяване на разноските за опазване на здравето, което се концентрира върху предотвратяването на болести, което съгласно него би икономисало съществени разноски.

Макрон беше определен преди година с мандат да отвори стопанската система и да сътвори по-ефективна обществена система, само че е налице надигащо се неодобрение от левите среди в неговата центристка партия , като политиката му се преглежда като удобна за богатите.

Противниците на Макрон и левите гласоподаватели, които обрисуват 40-годишния президент като стопански либерал и " Тачърист под прикритие ", го нападнаха остро . Това е, акцентират те, още едно увещание, че Макрон е " президент на богатите ", който приказва отвисоко за бедните .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР