Франция трепери от фамилията Костадинов. След кошмара за "петлите" от

...
Франция трепери от фамилията Костадинов. След кошмара за "петлите" от
Коментари Харесай

Костадинов: Мечтаем да сътворим нов френски кошмар

Франция трепери от семейството Костадинов. След кошмара за "петлите " от 17 ноември 1993 година Емил Костадинов беше кръстен Екзекутора от локалните медии, а в този момент ги стряска и различен състезател с тази фамилия преди мача на 7 октомври на "Васил Левски ".

Става въпрос за полузащитника Георги Костадинов, който беше потърсен от формалния уебсайт на ФИФА за упованията си за идната борба. А той се надява кошмарът за французите в София да продължи.

"Не знам дали аз и съотборниците ми сме способни да причиним същия призрачен сън на Франция, както нашите прародители, само че ще дадем всичко от себе си това да се случи. Дано успеем. При всички положения ще бъдем движени от същата пристрастеност, като тях - да защитим достойнството на родината си ", показа Костадинов.

За него този мач е малко по-различен, тъй като дебютът му с националната фланелка пристигна точно против французите и освен това тъкмо преди една година. Тогава обаче резултатът беше тежък - загуба с 1:4.

"Това вечно ще остане един от най-запомнящите се дни за мен, без значение от резултата. Да нося екипа на родината е една сбъдната фантазия за мен. Не желая да разясня формата си, за мен е значимо да съм с екипа на България и това е задоволителна горделивост. "

"Въпреки че досега съм се разписал в три дуела, в два от тях сме изгубили, тъй че незабавно съм подготвен да заменя тези попадения за победи в дуелите ", показа още Костадинов пред уеб страницата на ФИФА и се върна на резонанса, който неговата фамилия провокира във Франция.

"Само си представям какво провокира моята фамилия в тази страна. В България името "Костадинов " е записано със златни букви, тъй като Емил направи страхотни неща за родината, освен този гол в Париж. "

"Надявам се в този момент неговата аура да ни помогне да продължим с положителните резултати против този противник вкъщи. Пред наша аудитория просто сме по-силни, бихме към този момент Холандия и Швеция, което е огромно достижение. "

"Ще бъде ужасно да победим и да се класираме на Световното, тъй като от дълго време не сме били там. Още повече, че в този момент ще е същинско знамение, имайки поради в какъв брой тежка квалификационна група сме ", показа Костадинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР