Франция тръгна с измъчена победа с 2:1 срещу Австралия на

...
Франция тръгна с измъчена победа с 2:1 срещу Австралия на
Коментари Харесай

Слаба Франция тръгна с измъчена победа в исторически мач

Франция потегли с измъчена победа с 2:1 против Австралия на международното в Русия. Петлите по никакъв метод не убедиха, че са измежду любимците за купата, а техните противници бяха изцяло равностойни и даже в избрани интервали надиграха именития си съперник. Мачът се трансформира в исторически – за пръв път на Мондиал бе отсъдена дузпа след потребление на новите технологии за видеоповторение, написа Трафик Нюз.

Първото полувреме предложи малко забавни моменти и приключи 0:0. След почивката събитията се разиграха стремително. В 57-та минута Гризман нахлу в пеналта, а Рисдън му направи шпагат. Реферът в началото даде знак играта да продължи, само че по-късно трябваше да изгледа ситуацията. Играта се накъса, само че в полза на истината Рисдън в действителност закачи Гризман и дузпа имаше. Нападателят на Атлетико Мадрид бе прецизен – 1:0 за Франция. Само 4 минути по-късно Юмтити левашки игра с ръка в пеналта след центриране на озитата отдясно – безспорна дузпа, без да има потребност от повтаряне. Йединак осъществя от бялата точка и изравни.

След този гол австралийците заиграха още по-добре, а Франция изглеждаше в потрес. Все отново в 81-та минута петлите разиграха бърза акция през центъра, Погба стреля, топката се удари в крайници на бранителя Бехич, по-късно се чукна в горната греда и падна зад голлинията – 2:1 за Франция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР