Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през

...
Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през
Коментари Харесай

Еманюел Макрон: Путин трябва да се върне на масата за преговори

Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици

" Руският президент Владимир Путин би трябвало да се върне на масата за договаряния ", съобщи през днешния ден френският президент Еманюел Макрон по време на свое изказване, което бе излъчено по малкия екран и което значително бе отдадено на войната в Украйна, съобщи Франс прес, представена от.

" Путин би трябвало да спре тази война, да съблюдава териториалната целокупност на Украйна и да се върне на масата за договаряния ", сподели Макрон по телевизия " Франс 2 ", като увери, че не желае " международна война ".

Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици, с цел да ѝ помогне да се пази от офанзиви с дронове, сподели още Макрон, представен от Ройтерс.

Франция си сътрудничи с Дания по отношение на доставката на още шест гаубици " Сезар " на Украйна, съобщи Макрон.

" От началото на спора сме доставили 18 гаубици " Сезар ", а в този момент имаме намерение да доставим още 6 ", посочи френският президент.

" Беларуският президент Александър Лукашенко ще си има проблеми в личната си страна, в случай че вземе по-дейно присъединяване във войната в Украйна ", предизвести Еманюел Макрон.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР