Франция ще бъде най-голямото предизвикателство за нас. Те са световни

...
Франция ще бъде най-голямото предизвикателство за нас. Те са световни
Коментари Харесай

Саутгейт: Франция ще е най-големият тест за нас

" Франция ще бъде най-голямото предизвикателство за нас. Те са международни първенци и имат изключителна дълбочина на състава и гений, невероятни характерности ", разяснява селекционерът на Англия Гарет Саутгейт след успеха над Сенегал, която изправи " Трите лъва " в четвъртфиналите на Мондиал 2022.

Европейските вицешампиони записаха безапелационен триумф с 3:0 и в събота ще се изправят против Франция в борба за място на полуфиналите. " Срещу тях е доста мъчно да се играе и да се вкара гол. Това ще бъде фантастично предизвикателство за нас, ще е ужасно да се приготвяме за този мач ", сподели още Саутгейт по отношение на идващия противник на отбора.

" Мбапе е състезател от международна класа, който постоянно е на върхово равнище в най-важните моменти. Гризман към този момент има над 70 следващи мача за Франция, той също е свръхестествен състезател. Познаваме Оливие Жиру добре, те имат и страхотни млади играчи в центъра на терена. Където и да погледнеш, във всяка възрастова група, те имат изключителна дълбочина и гений на всяка позиция ", добави треньорът на Англия.

Четвъртфиналът сред Франция и Англия ще се играе в събота от 21:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР