Франция се сбогува с най-голямата си рок звезда Джони Холидей

...
Франция се сбогува с най-голямата си рок звезда Джони Холидей
Коментари Харесай

Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ

Франция се сбогува с най-голямата си рок звезда Джони Холидей с извънредно погребално шествие по " Шан-з-Елизе ", тирада на президента и церемониал на мотоциклетисти под засилена защита, съобщи Асошиейтед прес.

Катафалката с ковчега на изпълнителя мина постепенно по една от най-оживените улици на Париж. Малко персони в историята на страната са били почетени с сходно изпращане, каквото е проведено за артиста, именуван " френския Елвис ". То е по концепция на президента на Франция Еманюел Макрон, който е обожател на Джони Холидей, предава Българска телеграфна агенция.

Френската национална телевизия излъчи прекосяването на погребалната върволица от вкъщи на звездата в парижко предградие до Триумфалната арка. Десетки служители на реда обграждаха катафалката. Много почитатели се бяха облекли с облекла, подражаващи на бунтарския жанр на артиста.
тагове джони холидей франция звезда  Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ  Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ  Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ  Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ  Франция се сбогува с Джони Холидей СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР