Франция се подготвя за връщане към организирането на големи събития.

...
Франция се подготвя за връщане към организирането на големи събития.
Коментари Харесай

Хиляди присъстваха на експериментален концерт във Франция

Франция се приготвя за връщане към организирането на огромни събития. Хиляди маскирани хора, дали авансово проби за ковид, се събраха в двореца на спорта " Берси " в Париж, с цел да участват на пробен концерт, предадоха международните организации. В шоуто в двореца на спорта във френската столица участваха френската тайфа " Индошин " и диджей Етиен дьо Креси. Фокусът на вниманието обаче беше върху феновете, участващи в здравния опит.

Парижките публични болнични служби помогнаха за организирането на събитието, което цели да дефинира дали е безвредно да се разреши на 5000 души с маски да танцуват дружно в закрита зала, без да съблюдават разпоредбите за обществена отдалеченост. Посетителите можеха да участват на шоуто гратис, само че трябваше да си създадат три теста за ковид, два преди и един след концерта.

За да понижат още повече рисковете, уредниците разрешиха единствено присъединяване на лица на възраст сред 18 и 45 години без съпътстващи болести.

Франция не е разрешавала сходни концерти от началото на предходната година. Броят на смъртните случаи в страната надвишава 109 000. Темпото на заразяване обаче спада през последните седмици, до момента в който броят на имунизираните нараства.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР