Франция регистрира почти половин милион новозaразени с COVID за денонощие.

...
Франция регистрира почти половин милион новозaразени с COVID за денонощие.
Коментари Харесай

Във Франция новозаразените са почти половин милион

Франция записва съвсем половин милион новозaразени с Коронавирус за денонощие. Това е най-високият резултат от началото на пандемията. По неофициални данни новозаразените са сред половин и един милион души.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 535
Сериозно неодобрение буди облекчаването на ограниченията на фона на увеличаващата се заболеваемост.  Днес здравната комисия се събира, с цел да разиска ново отхлабване на рестриктивните мерки.

Много учители стачкуваха против това, само че учебните заведения остават отворени. Синдикати през днешния ден излизат на нова проява против облекчаването, а управляващите дадоха обещание повече маски и тестване. В страната имунизираните не се изолират при контакт със инфектиран. Според специалисти пикът на Омикрон вълната отминава. На хоризонта се появява сезонният грип и се чака и той да затрудни здравната обстановка. До дни в действие влиза и имунизационният документ. Той ще се употребява за редица мероприятия, както и за публичния превоз.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 535  Вижте новия лист с страните в Вижте новия лист с страните в " алена зона "  Д-р Семерджиев: Интензивните кревати са последният и най-тежък фактор за оценка на пандемията Д-р Семерджиев: Интензивните кревати са последният и най-тежък фактор за оценка на пандемията  Проф. Гетов разгласи, че ще има актуализирана Коронавирус ваксина, която да се слага един път годишно Проф. Гетов разгласи, че ще има актуализирана Коронавирус ваксина, която да се слага един път годишно
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР