Франция предупреди в неделя, че пристъпите на гняв не биха

...
Франция предупреди в неделя, че пристъпите на гняв не биха
Коментари Харесай

Франция предупреди, че с пристъпи на гняв няма международно сътрудничество

Франция предизвести в неделя, че " пристъпите на яд " не биха могли да диктуват интернационалното съдействие. Това се случва, откакто американският президент Доналд Тръмп внезапно отхвърли взаимно изказване, контрактувано след изпълнена с неспокойствие среща на върха на Г-7 в Канада, оповестява " Нова телевизия ".

 

" Международното съдействие не може да бъде диктувано от пристъпи на яд и забележки. Ние прекарахме два дни в правенето на взаимно изказване и задължения. Ние се придържаме към тях и всеки, който се отхвърля от тях, демонстрира променчивост и противоречивост. Нека бъдем съществени и почтени за нашия народ. Ние поемаме задължения и ги съблюдаваме. Франция и Европа поддържат поддръжката си за това изказване на Г7 ", гласи изказване на кабинета на президента Еманюел Макрон до " Франс прес ".

Минути след публикуването на взаимното официално съобщение, утвърдено от Тръмп и друга група от седем водачи на среща на високо ниво в град Квебек, американският водач заяви в Twitter, че отдръпва поддръжката си.

В развихрила се поредност от известия в Twitter от борда на Еър Форс 1 по пътя към Сингапур за историческа среща със севернокорейския водач Ким Чен Ун, Тръмп упрекна домакина на срещата на върха, канадския министър председател Джъстин Трюдо, че е " доста непочтен ".

Той реагира на декларацията на Трюдо, че канадците „ няма да бъдат командвани “ и ще отвърнат на наказателните американски мита върху вноса на метали с „ еквивалентни мита “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР