Франция показа характер и отборен дух за победа срещу Германия,

...
Франция показа характер и отборен дух за победа срещу Германия,
Коментари Харесай

Дешан: Спечелихме отборна победа

Франция сподели темперамент и екипен дух за победа против Германия, съобщи селекционерът на международните първенци Дидие Дешан след успеха с 2:1 в дуел от шампионата Лига на нациите. Петлите не изнесоха един от обичайно мощните си мачове и бяха надиграни от Бундестима през първото полувреме, само че през второто стигнаха до цялостен поврат с голове на Антоан Гризман.

" Направихме още една крачка напред и ще си свършим работата, в случай че спечелим най-малко точка против Холандия. Преди да мислим за първото място и в Лигата на нациите, би трябвало да стигнем до финалния мач. Както споделих, в срещата с Германия направихме просто още една крачка към него. Вървим по верния път и с точка против холандците ще си свършим работата до този миг ", съобщи френският народен селекционер.

" В този тим стартира да се вижда все по-силен екипен дух. Направихме отличен старт, само че по-късно играта ни не беше чак толкоз добра. Германците са забавен тим, само че даже когато ни надиграваха, ние не губехме убеденост. Успяхме да спечелим един доста сложен мач, в който германците играха доста мощно. Това е още една мощна линия на нашия състав, който има и доста други качества ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР