Франция подкрепя териториалната цялост на Грузия, заяви френският президент Еманюел

...
Франция подкрепя териториалната цялост на Грузия, заяви френският президент Еманюел
Коментари Харесай

Макрон се застъпи за Грузия

Франция поддържа териториалната целокупност на Грузия, съобщи френският президент Еманюел Макрон на днешната си среща в Париж с грузинската президентка Саломе Зурабишвили, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция. Избраната неотдавна Зурабишвили е родена във Франция е работила като френски посланик.

Макрон осъди основаните граници сред провинциите Южна Осетия и Абхазия и останалата част на Грузия. Тбилиси изгуби надзор върху двата региона след войната с Русия през 2008 година, напомня АП.

Френският президент означи, че Франция постоянно е призовавала Русия да съблюдава изискванията на мирното съглашение от 2008 година

Зурабишвили благодари на Франция за поддръжката и прикани за по-тясно икономическо, военно и културно съдействие сред двете страни

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР