Франция обяви, че също проявява интерес към обучаването заедно с

...
Франция обяви, че също проявява интерес към обучаването заедно с
Коментари Харесай

Париж се чуди как да обучава украинските пилоти като не знаят френски

Франция разгласи, че също демонстрира интерес към обучаването дружно с други страни от НАТО на украински летци на западни изтребители, само че се безпокои от езиковата преграда, съгласно публични източници, представени от ДПА.

Френските курсове за образование на водачи са на френски. Според източници от френската делегация на срещата на върха на Г-7 в Япония Париж работи с Киев за асортимент на украински летци, владеещи с изключение на британски и френски.

За цялостната подготовка на водач изтребител без летателен опит са нужни най-малко четири години. Но съгласно източниците за преквалифицирането на украински летци, които са готови да летят на руски самолети, ще са нужни сред четири и девет месеца.

Френските източници прибавиха, че различен проблем, който може да възникне, е това, че Украйна може да получи изтребители Ф-16, каквито украинското управление неведнъж изиска. Но Франция не употребява такива самолети, тъй като на въоръжение във военновъздушните си сили тя има главно изтребители, създавани от френската компания " Дасо " (Dassault).

Миналия понеделник френският президент Еманюел Макрон разгласи, че страната му е подготвена да образова на свои изтребители украински водачи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР