Франция обмисля изпращането на полицейски служители в училищата след поредица

...
Франция обмисля изпращането на полицейски служители в училищата след поредица
Коментари Харесай

Франция ще назначава полицаи в училищата

Франция обмисля изпращането на полицейски чиновници в учебните заведения след поредност от произшествия в страната. Това написа Evening Standard, представен от " Фокус ".
Министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер съобщи, че се чака държавното управление да показа проектите си идната седмица.
Решението е взето след проявлението на видеоклип, показващ, по какъв начин възпитаник заплашва учителя си с пластмасов револвер.
15-годишният е бил сърдит, че е маркиран като отсъстващ, когато е просрочен. Той е бил упрекнат в практикуване на принуждение при утежняващи условия.
Инцидентът бе наказан от президента Макрон, който се обърна от своятя стрaница в обществената мрежа Twitter с цел да предизвести, че опасността на преподавател е " неприемлива ". Той добави, че е наредил на министрите да вземат " всички нужни ограничения ", с цел да предотвратят повтарянето на случая.
Според локалните медии други четирима гимназисти са упрекнати, че са заплашили двама учители с подправени оръжия по-рано този месец в учебно заведение в Хавър. След проявлението на видеоклипа учителите в страната се показаха неодобрение в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР