Франция може би е действащ шампион и фаворит на предстоящия

...
Франция може би е действащ шампион и фаворит на предстоящия
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес: Меси е най-добрият за всички времена

Франция може би е настоящ първенец и любимец на идния край на Световното състезание по футбол в Катар, само че аржентинците разполагат с " най-хубавия футболист за всички времена " и ще желаят да го изпратят с купа. Това съобщи вратарят Емилиано Мартинес, представен от организация ДПА.

" Също като в Бразилия, където хората смятаха домакините за любимци за купата, в този момент това е Франция. Хората може и да им дават преимущество, само че ние разполагаме с най-хубавия футболист за всички времена ", съобщи вратарят на Астън Вила.

Меси играе за пети път на Световно състезание, само че досега не е ставал първенец. Той се приближи най-вече преди осем години в Бразилия, само че бе спрян на финала от Германия.

" Той е доста благополучен и това дава отражение на играта му на терена ", съобщи Мартинес по отношение на капитана на тима.

" Меси игра великолепно и на Копа Америка. Той сподели най-хубавото от себе си освен тогава, само че и в този момент на Световното състезание. Дори мисля, че сега е една концепция по-добър. Той е благополучен, дава ни сила и е цялостно наслаждение да бъдеш към него. Помощта му е неизмерима ".

Катар се препълни с аржентинци по време на Световното състезание и Мартинес се надява тимът да продължава да се отблагодарява на почитателите за поддръжката.

" В първия мач паднахме от Саудитска Арабия, само че никой не загуби религия. Отнесохме тежък пестник, само че подобрявахме играта ни мач след мач. Знаехме, че против Мексико и Полша ни чакат два финала и ги изиграхме тъкмо като такива. От самото начало вършим всичко по силите ни, с цел да браним националната фланелка ", продължи Мартинес.

За Мартинес компликациите не са оригиналност. Вратарят е бил неведнъж преотстъпван на тимове като Родъръм и Рединг, а по време на финала през 2014 той таман бе приключил престой в Шефилд Уензди.

" Трудно ми е да не мисля какъв брой бодлив път изминах към утрешния край. Напуснах родината ми доста млад, а в този момент цялата страна ме поддържа буйно. Това е нещо в действителност особено ", приключи стражът на аржентинците.
 Лионел Скалони: Ще играем по метод, по който можем да причиним най-вече проблеми на съперника
Лионел Скалони: Ще играем по метод, по който можем да причиним най-вече проблеми на съперника

Финалът е на следващия ден от 17:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР