Франция има план за спирането на Лука Модрич и Иван

...
Франция има план за спирането на Лука Модрич и Иван
Коментари Харесай

Франция с план за спирането на Модрич и Ракитич

Франция има проект за прекъсването на Лука Модрич и Иван Ракитич. Това разкри нападателят на „петлите“ Антоан Гризман.
„Двамата са играчи на топ равнище – похвали ги голаджията на „Атлетико“ (Мадрид). – Те са водачите на този тим. Дидие Дешан обаче има проект. Знае по какъв начин да ги спре. Мотивирани сме да помогнем в неговия план. Страната ни чака доста от нас. Разбираме доста добре това и сме уверени, че можем да успеем, въпреки че ще бъде доста мъчно. Имаме чудесна защита, която е в основата на триумфите ти. В офанзива имаме експлозивността на Килиан Мбапе, там е и Оливие Жиру, който знае по какъв начин да извлече оптималното от всяка обстановка.“
В осминафинала с Аржентина, Дидие Дешан спря „гаучосите“ с сходен проект. Той сложи петима „пазачи“ на Лионел Меси. Пол Пофба, Самюел Умтити, Нголо Канте, Рафаел Варан и Бенжамен Павар бяха получили специфични указания за опазването на „десетката“. Със сигурност тези играчи ще са забъркани в проекта по обезвреждането на Модрич и Ракитич.
„Имаме опция да сбъднем детските си фантазии – съобщи Блес Матюиди. – Толкова сме покрай трофея, че мога да го докосна. Този мач е нашият живот и ще се борим за триумфа против Хърватия“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР