Франция и съюзниците от коалицията срещу "Ислямска държава" обсъждат със

...
Франция и съюзниците от коалицията срещу "Ислямска държава" обсъждат със
Коментари Харесай

Франция преговаря със САЩ за графика на изтеглянето от Сирия

Франция и съдружниците от обединението против "Ислямска страна " разискват със Съединени американски щати графика и изискванията на изтеглянето на американските войски от Сирия. Вашингтон обаче би трябвало да вземе поради стабилността на района, с цел да не бъде позволена нова филантропична рецесия. Това се споделя в днешно изказване на френското министерство на външните работи, представено от Ройтерс.

"Ние и партньорските страни от интернационалната коалиция преговаряме с Вашингтон по графика и изискванията, по които ще бъде изпълнено решението на Съединени американски щати да се изтеглят ", съобщи френското дипломатическо ведомство.

"В идващите седмици Франция ще внимава да бъде обезпечена сигурността на всички сътрудници, в това число на Сирийските демократични сили. Защитата на популацията в Североизточна Сирия и стабилността на тази зона би трябвало да бъдат взети поради от Съединени американски щати за избягването на нова филантропична рецесия и всякакво завръщане на терористите ", добавя министерството.

Англия от няколко дни е обсъждала с държавното управление на Тръмп решението му да изтегли войските от Сирия, съобщи през днешния ден представителят на премиера на Обединеното кралство Тереза Мей.Той сподели това в отговор на въпрос дали Англия е била известена авансово за решението.

Внезапната промяна на курса на Съединени американски щати по въпроса за Сирия е изненадваща и крие риска да навреди на битката против "Ислямска страна ", съобщи през днешния ден немският министър на външните работи Хайко Маас.

"Ислямска страна " беше изтласкана, само че опасността към момента не е изчезнала. Има заплаха последствията от това решение да навредят на битката с "Ислямска страна " и да слагат под риск към този момент постигнатите триумфи ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР