Франция и Република Ирландия играят при резултат 2:0 в петия

...
Франция и Република Ирландия играят при резултат 2:0 в петия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция 2:0 Република Ирландия, греда за петлите

Франция и Република Ирландия играят при резултат 2:0 в петия си мач от Група „ B “ на квалификациите за UEFA EURO 2024. Орелиен Чуамени откри в 19-ата, а резервата Маркюс Тюрам удвои в 48-ата минута. Срещата на „ Парк де Пренс “ може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата. 

„ Петлите “ са безапелационен водач с 12 точки след първите си четири мача, в които записаха единствено победи. Ирландците пък са на третата позиция с три пункта, само че имат три дуела изиграни до този миг.

По-рано през месец март тази година французите надвиха с минималното 1:0 над днешния си противник в Дъблин.

Първият удар към една от двете порти пристигна още в третата минута, когато Адриен Рабио получи от Усман Дембеле пред наказателното поле и шутира мощно, само че в ръцете на вратаря Гавин Базуну.

Две минути по-късно Франция изпусна да излезе напред в резултата. Антоан Гризман центрира от ъглов удар, а на първа греда Адам Ида от гостите отклони с глава и идлъга вратаря си, който беше излязал да улови топката, която стигна до непокрития Килиан Мбапе, само че капитанът на домакините не очакваше това развиване и от въздуха стреля високо над вратата.

Натискът на Франция даде резултат в 19-ата минута, когато резултатът беше открит. Дембеле центрира отдясно в наказателното поле където състезател на Ирландия почисти с глава, само че единствено до Мбапе в пеналтерията. Капитанът на „ петлите “ чукна топката за Орелиен Чуамени, който с мощен удар отвън наказателното поле с десния крайник не остави никакви шансове на стража на гостите – 1:0.

Third les Bleus goal for!☄️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР