Франция и Португалия не излъчиха победител помежду си в дербито

...
Франция и Португалия не излъчиха победител помежду си в дербито
Коментари Харесай

Без голове в сблъсъка между световния и европейския шампион

Франция и Португалия не излъчиха победител между тях в дербито от 3-та група на Лига " А " на шампионата Лига на нациите.

Битката на френска земя приключи без в нея да бъдат осъществени попадения - при резултат 0:0.

В класирането и двата тима имат актив от по 7 точки, а Швеция и Хърватия са след тях. Португалците остават на върха в подреждането, поради по-добрата си голова разлика.
 Снимка 500137
Източник:

Това бе първи мач сред Франция и Португалия от финала за Евро 2016, когато Кристиано Роналдо и компания се постановиха с 1:0 след продължения.

През първото полувреме ситуациите за отбелязване на гол не бяха доста, като едно от най-чистите се откри пред мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо.
 Снимка 500141
Източник:

Португалският ас получи ужасно подаване в наказателното поле, топката застана току пред краката му, той насочи изстрел, само че пред него се хвърли защитник, който мазета с крайник кълбото пред очите на невярващия водач на отбора.

Вторите 45 минути започнаха взривно, с голям брой положения и пред двете порти, само че все по този начин без да се стигне до разкриване на резултата.
 Снимка 500139
Източник:

За " петлите " добра опция пропусна Мбапе. Той можеше да се разпише малко преди да измине час игра, само че се забави и самичък затвори ъгъла си за пукотевица, след което топката се отби от външната страната на мрежата.

Така или другояче обаче голове не бяха маркирани, като разногласието завърши по този начин, както и стартира - при резултат 0:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР