Франция и Дания завършиха 0:0 помежду си в последния си

...
Франция и Дания завършиха 0:0 помежду си в последния си
Коментари Харесай

Франция и Дания стигнаха лежерно 1/8-финалите

Франция и Дания приключиха 0:0 между тях в последния си мач от група С на международното състезание по футбол, който се игра на ст. " Лужники " в Москва. Резултатът устройваше и двата тима. Французите още преди този момент си бяха обезпечили класиране на 1/8-финалите, а датчаните можеха да бъдат изместени от второто място единствено на доктрина, която включваше тяхна загуба, съчетана с победа на Австралия над Перу в другия дуел. Австралийците обаче изгубиха с 0:2 в Сочи, а Дания си стигна до нужната точка.
Равенството в Москва не бе съчетано с доста забавни положения, а селекционерът на французите Дидие Дешан даде да се разбере, че е отписал мача, защото даде отмора на шестима титуляри. В 14-ата мин. датският вратар Каспер Шмайхел мазета рисков шут на Оливие Жиру. След почивката също не се случи нещо запаметяващо се, като това бе и първото нулево тъждество на Мондиал 2018 след 38 изиграни мача.
Перу пък стигна до успеха с голове на Андре Карийо в 18-ата мин., който засече центриране на капитана Паоло Гереро. Последният означи на собствен ред в 50-ата мин. Австралийците играха по-добре от противника най-много преди почивката, създаваха положения през целия мач, само че нямаха шанс. За историята най-малко остана появяването като запаса на 38-годишния Тим Кейхил, който записа своето четвърто международно състезание с екипа на Австралия. Той даже можеше да вкара и гол, само че пропусна в 72-ата мин. самичък против вратаря.
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ
отборПРЗГРТ1. Франция2103:172. Дания1202:153. Перу1022:234. Австралия0122:51
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР