Франция и Австралия взеха мачовете на двойки в днешните срещи

...
Франция и Австралия взеха мачовете на двойки в днешните срещи
Коментари Харесай

Франция и Австралия поведоха в полуфиналите за Купа Дейвис

Франция и Австралия взеха мачовете на двойки в днешните срещи от полуфиналите в Купа Дейвис и имат преднина от 2:1 надлежно против Сърбия и против Белгия.

Австралия поведе на Белгия на полуфинала на Световното отборно състезание по тенис Купа Дейвис, откакто техните състезатели с лекост взеха мача на двойки. Успех с 6:3, 6:4, 6:0 за номер 2 при двойките (мъже) в света Джон Пиърс и Джордан Томпсън против Рубен Бемелманс и Артур де Грееф. Сега белгийците имат два мача на сингъл, в случай че желаят да повторят присъединяване си на финала, както беше през 2015-а година.

Белгиецът Давид Гофен, който е номер 12 в света, ще се изправи на следващия ден против номер 20 в АТР Ник Кирьос, до момента в който Джон Милмън (Австралия) би трябвало да се бори против Стив Дарси (Белгия, номер 77). Днес на двойките австралийците взеха преднина, като направиха пробиви при започване на всеки от двата сета. Белгия пропусна опция да се върне в мача с ри-брейк във втората част, само че това беше единствен късмет за тях в един мач, който продължи 90 минути.

В Лил петрите стигнаха до триумфа също в три сета, откакто Пиер-Юг Ербер и Никола Маю, които се постановиха с 6:1, 6:2, 7:6 (3) над Филип Крайнович и Ненад Зимонич. Ербер и Маю бяха любимци и преди мача, откакто имат дружно две трофеи на двойки от Големия шлем, изгубиха две точки от първи сервис. Изглежда, че те изгубиха фокуса върху мача в третия сет, когато поведоха с 5:2, само че по-късно позволиха да се стигне до тайбрек. Но там завоюваха още при първия си мач-пойнт и дадоха задатък на Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР