Франция е готова да нанесе прецизни удари срещу всеки обект

...
Франция е готова да нанесе прецизни удари срещу всеки обект
Коментари Харесай

Макрон: Готови сме да нанасяме удари срещу обекти в Сирия, използвани за химически атаки срещу цивилни

Франция е подготвена да нанесе прецизни удари против всеки обект в Сирия, употребен като база за химически офанзиви, които водят до гибел на цивилни.

Това съобщи президентът Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс. Макрон приказва малко преди разискването на обстановката в Сирия в Организация на обединените нации и сподели, че Москва - непосредствен съдружник на държавното управление на сирийския президент Башар Асад, не прави задоволително за обезпечаване на достъпа на филантропична помощ в Източна Гута - следеното от бунтовници предградие на столицата Дамаск.

Запитан за сирийския спор на конференция в Индия, където е на посещаване, Макрон сподели, че Франция ще бъде подготвена да нанесе удар, в случай че дружно с американските си сътрудници получи неопровержими доказателства, че химически оръжия се употребяват за убийства. "Ние съпоставяме личната си информация с тази на нашите съдружници, само че дано бъде ясно, че имаме и самостоятелни благоприятни условия да идентифицираме цели и да нанасяме удари там, където е належащо ", акцентира френският президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР