Франсис Нгану излиза срещу Къртис Блейдис в реванш на UFC

...
Франсис Нгану излиза срещу Къртис Блейдис в реванш на UFC
Коментари Харесай

UFC Fight Night в Пекин - Нгану може да бие Блейдис дори със събмишън

Франсис Нгану излиза против Къртис Блейдис в реванш на UFC Пекин, което ще се организира на 25 ноември в Китай. Блейдис и Нгнану се срещнаха за първи път преди 2 години. Битката беше първа за Блейдис в UFC, a за Нгану беше втора в организацията. За страдание, лекарите не разрешиха на Блейдис да продължи, тъй като не виждаше с едното око и успеха беше дадена за Франсис. Сега двамата още веднъж влизат в клетката и Нгану не чака лесна борба:

.@RazorBlaydes265 wants Francis Ngannou "at his best " for their rematch at #UFCBeijing.

"I don't want any excuses out of his camp or the fans or the company. "

Watch full interview: https://t.co/o3abz1w7uv pic.twitter.com/alRSTT3emY
— MMAFighting.com (@MMAFighting) November 19, 2018
"Хубаво е, когато се биеш, да даваш всичко от себе си и даже да загубиш, знаеш, че си дал всичко. Това постоянно е било принцип за мен и постоянно съм играл за победа. Отивам в Китай, с цел да си печеля още веднъж уважението на почитателите и да ги развеселявам. В първата борба с Блейдис той беше много атлетичен и аз чаках от него да е предвидим герой, само че той се движеше ексцентрично и си споделих, че той не е толкоз елементарен за разгадаване.

Tune in to #UFCBeijing: Blaydes vs. Ngannou 2 main card LIVE this Saturday at 6:30 a.m. ET on Fight Network! pic.twitter.com/eMP3s6qLSi
— Fight Network (@fightnet) November 19, 2018
Познавам го, тъй като съм се изправял към този момент против него и имам вяра, че играта ми на земя е по-добра от неговата. Може даже да го победя със събмишън. На 100% съм сигурен, че борбата няма да е лесна. Ще победя в борбата с Блейдис. На 60% съм сигурен, че ще е със събмишън, 30% с нокаут или 10% ще бъде с решение ", споделя Нгану.

mma.bg
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР