Франсис Нгану е изправен пред по-трудно изпитание от повечето дебютанти

...
Франсис Нгану е изправен пред по-трудно изпитание от повечето дебютанти
Коментари Харесай

Майк Тасън показа на Нгану как точно да нокаутира Фюри

Франсис Нгану е изправен пред по-трудно тестване от множеството дебютанти в бокса, когато на 28-и октомври ще се изправи против международния първенец на WBC в тежка категория Тайсън Фюри. Малцина дават късмет на някогашната звезда на UFC против Фюри, като се има поради неналичието на триумф, който практикуващите смесени бойни изкуства имаха в боксовите мачове през последните години.

Нгану обаче има забавен консултант. Излезе клип, в който се вижда по какъв начин именития Майк Тайсън му дава някои насоки по какъв начин да победи Циганския цар. Общественото мнение обаче наподобява е, че всички препоръки на света няма да са от изгода за Нгану тази есен, защото Фюри стартира като голям любимец на букмейкърите.

Фюри и Нгану трябваше да бъдат свързвани с борба повече от година, откогато Кошмара излезе на кръга и се изправи против Фюри след успеха му с нокаут над наложителния кандидат Дилиън Уайт предишния април.

Нгану има известност на един от най-силните удари в историята на MMA и е нокаутирал противника в 12 от своите 17 победи, тъй че наподобява, че има силата да се съревновава с всеки топ тежка категория в света на бокса. Човек обаче би си показал, че той ще се провали в областта на скоростта, техниката и коефициента на просветеност на кръга, изключително против войник, който е толкоз умел и приключен като Фюри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР