Франк Уорън, мениджър на шампиона на WBC в тежка категория

...
Франк Уорън, мениджър на шампиона на WBC в тежка категория
Коментари Харесай

Уорън: Тайсън Фюри е много, много разочарован от мълчанието на Джошуа

Франк Уорън, управител на първенеца на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, не е приказвал с боксьора си от понеделник поради закъсалите договаряния за завършване на конфликта с Антъни Джошуа.

Двете страни обсъждаха опцията за дуел на 3 декември на стадион " Принсипалити " в Кардиф.

В понеделник Фюри разгласява няколко видеоклипа в обществените медии, където разгласи, че борбата е „ изключена “, защото Джошуа към момента не е върнал подписан контракт.

„ Е, момчета, публично е, уреченият ден пристигна и си отиде. В понеделник мина 17:00, няма подписан контракт. Официално всичко завърши за Джошуа, той към този момент е на студено с глутницата вълци ", сподели Фюри.

„ Забрави за борба с мен, глупак, страхливец, лайно, културист. Винаги го е знаел, постоянно е знаел, че няма нужното, с цел да се бие с циганския крал. Независимо какво казваш в този момент, в действителност не ме интересува. Успех с кариерата и живота ти, край, мир. “

В момента Уорън не е дал настояща информация по въпроса, тъй като към момента не е приказвал с Фюри.

„ Това е последната дума на Тайсън и до такава степен сме. Дори не съм приказвал с него. Той е доста, доста отчаян, тъй че ще забележим “, сподели Уорън пред Talk Sport.

„ За мен той сложи краен период, който беше 10 дни откакто изпрати контракта и няколко души споделиха, че няма смисъл, само че това са 10 дни. Получавате краен трансферен период във футбола и от време на време има борба в последната минута, с цел да спечелите играчи и да ги прехвърлите. Това е, което трябваше да се случи. Ще забележим до каква степен ще стигне, само че сега усещам, че сме до средата ”, добави мениджърът.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР