Франк Риестер се лекува у дома и се чувства добре

...
Франк Риестер се лекува у дома и се чувства добре
Коментари Харесай

Коронавирусът повали министъра на културата на Франция

Франк Риестер се лекува вкъщи и " се усеща добре " заяви държавното управление в Париж, откакто стана ясно, че министърът на културата е измежду инфектираните с ковид, заяви „ Франс Прес ”, представена от Нова телевизия.

Не е ясно къде се заразил Риестер, само че той върви няколко дни в Народното събрание, а там бяха доказани случаи на ковид.

От кабинета на премиера на Франция споделиха, че това демонстрира, че " вирусът е еднакъв за всички французи " и още веднъж приканиха популацията да внимава и да вземе ограничения, които понижават възможностите да се прихване болестта.

Коронавирусът лиши живота на близо 4 000 души по света. Във Франция до през вчерашния ден бяха регистрирани 25 съдбовни случая.

 

 
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР