Франк Рибери обмисля да напусне Италия, след като домът му

...
Франк Рибери обмисля да напусне Италия, след като домът му
Коментари Харесай

Ограбиха дома на Рибери, той обмисля да напусне Италия

Франк Рибери обмисля да напусне Италия, откакто домът му във Флоренция е бил ограбен. Това се е случило по време на гостуването на " Фиорентина " на " Парма " в мач от Серия " А ".

37-годишният някогашен състезател на " Байерн " Мюнхен разгласява клип от погрома, който заварил в жилището си. На фрагментите в обществените мрежи се виждат захвърлени на пода шкафове, лампи и облекла.

pic.twitter.com/29slQ0P7DM
— Franck Ribéry (@FranckRibery) July 6, 2020

" Жена ми се елементарни с няколко чанти, малко бижута, само че благодаря ти, Господи, това не е нещо значимо. Шокира ме самата мисъл, че сме ужасяващо уязвими. Хубавото в тази ситуация е, че жена ми и синовете ни бяха в сигурност в Мюнхен. Но в този момент мога ли аз да бъда спокоен тук, през днешния ден, след случилото се? Моето семейство е над всичко и поради него ще взема ограничения за бъдещето ", написа разочарованият французин.

Бившият френски национал дойде на " Артемио Франки " предишното лято от " Байерн ".

" Много съм отчаян от това, което е станало. Всички съчувстваме на Рибери и фамилията му. Като изключим финансовата стойност на откраднатите движимости, сходни произшествия са неприятни за жертвите и тъй като ги лишават от предмети, които имат огромна прочувствена стойност за тях. Още по-лошото е, че губиш чувството за сигурност, което всички желаеме да имаме за съпругите и децата си ", съобщи притежателят на " Фиорентина " Роко Комисо.

" Ще създадем всичко допустимо да помогнем на Франк да премине през сложния интервал. Сигурен съм, че фамилията на " Фиорентина " ще покаже взаимност и Рибери ще почувства любовта ни ", добави Комисо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР