Франк Лампард вече не е мениджър на Евертън. Новината бе

...
Франк Лампард вече не е мениджър на Евертън. Новината бе
Коментари Харесай

Евертън уволни Лампард

Франк Лампард към този момент не е управител на Евертън. Новината бе оповестена от всички водещи медии на Острова, въпреки и към момента да не е доказана публично от „ Гудисън Парк “. Това се случва два дни след загубата на мърсисайдци с 0:2 от Уест Хам, която бе трета поредна за тима в Премиър лийг и респективно десета поредна среща без победа във всички шампионати.

Лампард пое „ карамелите “ през януари 2022 година, когато размени Рафаел Бенитес. Легендата на Челси оказа помощ на Евертън да се избави от изпадане през предишния сезон, само че през актуалната акция нещата несъмнено не вървяха добре. Евертън завоюва едвам 15 точки от 20-те си мача досега, като има единствено три победи в лигата от началото на сезона. Последната такава бе на 22 октомври против Кристъл Палас.

Общо Лампарад водеше Евертън в 44 мача, в които тимът записа 12 победи и 24 загуби.

Вече стартираха и догатките за евентуалния заместител на Лампард. Сред спряганите имена са тези на Шон Дайч, Уейн Рууни, Марсело Биелса и даже Дейвид Мойс, който към момента е отпред на Уест Хам. Който и да бъде избраникът, той ще е шестият управител на Евертън в последните пет години.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР