Франк Лампард ще подпише договор с Челси до 2022 година.

...
Франк Лампард ще подпише договор с Челси до 2022 година.
Коментари Харесай

Лампард подписва с Челси за 3 години

Франк Лампард ще подпише контракт с Челси до 2022 година. Двете страни към този момент са се споразумяли и се чака споразумението да бъде оповестено публично.
It’s confirmed: Frank #Lampard will be the #Chelsea’s new manager. He’ll sign a contract until 2022. #transfers #CFC https://t.co/ltRcJsgu4a
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 18, 2019 40-годишният Лампард, който е някогашен капитан на Челси, ще наследи на поста Маурицио Сари, който беше показан като нов треньор на Ювентус след единствено един сезон на " Стамфорд Бридж ". Лондончани ще би трябвало да платят отплата на Дарби Каунти за предварителното преустановяване на контракта на Лампард. Цитира се сума от порядъка на 4,5 милиона евро, което е доста по-малко от парите, които Ювентус беше заставен да заплати за Сари. Назначението на Лампард несъмнено е рисково, защото той започва треньорската си кариера едвам напролет на предходната година. С Дарби Каунти стигна до шестата позиция в Чемпиъншип и загуби плейофа за влизане в Премиър лийг против Астън Вила.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР