Франк Лампард е уверен, че Пиер-Емерик Обамеянг може да помогне

...
Франк Лампард е уверен, че Пиер-Емерик Обамеянг може да помогне
Коментари Харесай

Лампард: Обамеянг може да помогне на Челси до края на сезон

Франк Лампард е убеден, че Пиер-Емерик Обамеянг може да помогне на Челси до края на сезона, откакто нападателят изигра едвам втория си мач от февруари насам при загубата от Брентфорд.

Проблемите на тима с отбелязването на попадения доближиха нови граници на " Стамфорд Бридж ", а провалянето с 0:2 в сряда удължи неприятната им серия до единствено един маркиран гол в последните седем дуела.

Обамеянг, който не попадаше в състава при някогашния управител Греъм Потър, се появи от аварийна пейка на полувремето и имаше видимо въздействие върху метода, по който Челси се опитваше да играе, придавайки качество на офанзивата. Но това не беше задоволително, с цел да попречи на Лампард да претърпи пета поредна загуба, откогато беше назначен за краткотраен управител.

Стартовият състав на Челси против Брентфорд е отбелязал единствено 10 гола във Висшата лига през този сезон, а общите 30 попадения в 32 мача значи, че единствено четири тима в елита имат по-малко от лондончани. За разлика от тях, застрашените от изпадане Лийдс и Лестър означиха надлежно 12 и 14 гола повече от " сините ".
 Защитник на Челси засипа с похвали собствен съотборник
Защитник на Челси засипа с похвали собствен съотборник

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР