Франческо Тоти се оттегли от директорския си пост в Рома

...
Франческо Тоти се оттегли от директорския си пост в Рома
Коментари Харесай

Тоти: Целта на ръководството бе да изгони римляните от "Рома"

Франческо Тоти се отдръпна от директорския си пост в " Рома " с обвинявания към управлението. Легендата на " вълците " дефинира напускането си на клуба след 30 години като " умиране ".

Световният първенец прекара цялата си футболна кариера при " вълците ". Той е №1 по мачове (786) и голове (307), като игра за първия отбор сред 1992 и 2017 година

Тоти провежда специфична конференция, която обаче не се организира на подготвителната база на клуба " Тригория ", а в постройката на Италианския олимпийски комитет (CONI). Интересът към нея беше голям, като 250 публицисти от Италия бяха упълномощени за брифинга.

" Напускам " Рома ". Надявах се този ден в никакъв случай да не пристигна, само че за жалост този противен и тежък миг настъпи. Така и не получих опция да работя в сферата, за която бях назначен. Това е надалеч по-лошо от отказването ми като футболист. Напускането ми на " Рома " е като умиране. Чувствам, че щях да съм по-добре, в случай че умирах. ", стартира емблемата на клуба.

Тоти разкритикува ръководството на американския притежател Джеймс Палота и въздействието на някогашния шеф и в този момент съветник в клуба Франко Балдини.

" Това е клуб, който би трябвало да се обича и поддържа. Не би трябвало да има про-Тоти, про-Палота и про-Балдини фракции. Само почитатели на " Рома ". Президентите идват и си отиват, треньорите се сменят, играчите се сменят, само че флаговете не ", добави 42-годишният италианец.

" Те знаеха моите планове и желанието ми да дам толкоз доста на този клуб и тим, само че те в никакъв случай не пожелаха да го направя. Те ме изключиха от всяко решение. ", посочи той.
Сълзи и аплодисменти за Де Роси в последния му мач с екипа на " Рома " (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Тифозите препълниха "Олимпико " на прощаване с капитана
Наскоро Даниеле де Роси, който игра 18 години за " Рома ", също си потегли от клуба.

" Основната цел на избрани хора е да изгони римляните от " Рома ". Накрая истината излезе нескрито, тъй като те реализираха това, което желаеха ", приключи Тоти и посочи, че би се завърнал в клуба само при промяна на притежателите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР