Франческо Тоти призна в първото си интервю като директор в

...
Франческо Тоти призна в първото си интервю като директор в
Коментари Харесай

Тоти си повтарял, че скоро ще се върне на терена

Франческо Тоти призна в първото си изявление като шеф в Рома, че е имал компликации да свикне с живота след края на професионалната си футболна кариера. 41-годишният Тоти окачи обувките на пирона през май след 25 сезона с екипа на обичания си Рома и влезе в управата на столичани.

" В началото си повтарях като вманиачен: " Контузен съм, осъден съм, скоро отново ще облека футболния екип. Но към този момент привикнах ", съобщи някогашният полузащитник за " Кориере каузи Сера ". " Имах компликации да превключа на новия режим. Бях привикнал да ставам рано, да закусвам, а по-късно да ходя на подготовка, като машина. Сега би трябвало да възнамерявам деня. Не ми беше елементарно ", добави той.
" I cheated on all my girlfriends, but I never cheated on Roma and I never will. "

- Francesco Totti. pic.twitter.com/telhyACSKk
— Football__Tweet (@Football__Tweet) December 1, 2017

Тоти призна, че продължава да тренира. " Това ми дава опция да изпусна парата и да подкрепям физическа форма. Ако се отпусна, ще стана 300 кг, а до момента съм качил единствено няколко ", сподели той. Тоти призна, че не съжалява, че като футболист е отхвърлил предложения от Реал Мадрид, от богати клубове в ОАЕ и даже от Съединени американски щати.

" Щях да направя доста пари, само че щях и да разруша 25-годишната ми обич с Рома ", съобщи той. Бившият италиански национал добави, че избира Лионел Меси пред Кристиано Роналдо и дефинира като собствен състезателен воин швейцарския тенисист Роджър Федерер, който " даже не се изпотява, когато играе ". Тоти сподели още, че в случай че Рома не успее да завоюва купата през този сезон, то той избира " Скудетото " да отиде в Неапол при Наполи. Той на този стадий не счита да се занимава с треньорска работа, като само следи развиването на 12-годишния си наследник Кристиан. " Засега го оставям да прави каквото си желае. Не му споделям нищо. След 3-4 години ще забележим от какво е изработен ", сподели Тоти, който стартира професионалната си кариера на 16 години.
Imagine starting your new job and immediately having to tell Francesco Totti he should hang up his boots. pic.twitter.com/fRlO0CqusL
— B/R Football (@brfootball) November 20, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР