Франческо Тоти напусна обиден Рома след 30 години в клуба.

...
Франческо Тоти напусна обиден Рома след 30 години в клуба.
Коментари Харесай

След 30 години в Рома: Легендата Тоти си тръгна обиден

Франческо Тоти напусна афектиран Рома след 30 години в клуба. Легендата на " вълците " свика конференция, на която заяви, че сдава поста на шеф. Той си потегля от " Олимпико ", където беше от 1989 година, оповестява Блиц.

``
реклама

Бившият капитан на " вълците " атакува управлението в лицето на президента Джеймс Палота и го упрекна за случилото се. Тоти направи разкрития какви ги правят шефовете на Рома, като даже сподели, че желали да изгонят всички римляни от клуба.

 
" Мислих доста и задълбочено. Нека да кажем, че не е моя виновността за това решение. Не знам какво друго да ви кажа ", стартира Тоти на специфична конференция. 

" Шефовете знаеха за проектите ми в този клуб, с какво желаех да оказа помощ в работата, само че те по този начин и не ме желаеха. Изключиха ме от взимането на всяко едно решение ", описа легендата на Рома.

Winbet - успеха е на върха на пръстите! (18+)

Припомняме, че преди два сезона управлението на клуба го принуди да се откаже от футбола, без значение че той искаше още да играе. На по-късен стадий Тоти стана шеф, само че, както се вижда, това е било единствено за пред обществеността.

" Сега поемам по различен път. В момента притежателят на различен клуб желае да ми се довери, а аз постоянно ще съм подготвен да се завърна тук. Всички знаят, че хората от управлението ме принудиха да спра като футболист. А имах 6-годишен контракт като шеф. В началото започнах безшумно, осъзнавайки, че това е изцяло друга сфера от досегашното ми занятие на терена ", разяснява Тоти. 

 
" Направиха се доста обещания, само че те в никакъв случай не бяха изпълнени. Главната цел на избрани персони беше да изгонят от Рома всички римляни. Откакто американците пристигнаха, се стараеха по всевъзможен метод да ни избутат настрани. Това желаеха и в последна сметка го реализираха ", продължи разочарованият Тоти. 

Думите на някогашния №10 се отнасят и за напускането на друга легенда - Даниеле де Роси, който след края на сезона отпътува за Съединени американски щати. " В моите очи Рома е най-важния клуб в света. Тъжно ми е да виждам клуба по този метод, нервирам се. Като романист това ме подлудява. Казваме си “чао ”, а не “сбогом ”, добави легендата на Рома.

" Ако в миналото се завърна в Рома, то би трябвало да е при различен притежател. Сега ми е доста по-тежко от отказването от футбола. Да напусна клуба е като да умра. Мисля, че щях да се усещам по-добре, в случай че бях умрял. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР