Франчайзът за Джеймс Бонд изглежда така сякаш може да бъде

...
Франчайзът за Джеймс Бонд изглежда така сякаш може да бъде
Коментари Харесай

Ще се сдобие ли Disney с Агент 007

Франчайзът за Джеймс Бонд наподобява по този начин като че ли може да бъде удължен постоянно. И това може в действителност да е по този начин, стига да има качествени сюжети, в които да бъде вкарван.

Джеймс Бонд още веднъж в деяние

Първи филмов откъс на " Смъртта може да изчака "

Ще забележим дали този в " Смъртта може да изчака " е подобен, само че сигурно чакаме кино лентата с неспокойствие, с цел да разберем ориста на тайния сътрудник. Причината е, че Даниел Крейг към този момент сподели, че това ще бъде последният му филм от франчайза, а негов заместител към момента не е определен.

Преди да разберем какво ще бъде бъдещето на Агент 007 обаче той може да смени собствеността си. В изявление за списание Time изпълнителният шеф на Disney - Боб Айгър , беше запитан кой франчайз би закупил, в случай че има такава опция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Дек 3, 2019 в 5:00 PST

Айгър сподели, че постоянно е бил огромен почитател на Джеймс Бонд. Поясни обаче, че сега Disney не се оглежда и няма желание да харчи пари за придобиването на който и да било франчайз.
 Disney, 21st Century Fox и формалното завършване на договорката
Disney публично закупи 21st Century Fox

А с нея и доста супергерои като Дедпул

Това, несъмнено, не значи, че в бъдеще няма да им хрумне да придобият и правата над Агент 007. Това не е невероятно поради обстоятелството, че единствено през последните 10 години студиото закупи Marvel Studios, Lucasfilm и 20th Century Fox .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР