FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter обявиха, че

...
FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter обявиха, че
Коментари Харесай

Etherborn излиза тази пролет

FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter оповестиха, че тяхната обща игра Etherborn ще излезе напълно скоро.

Красиво нарисуваната видеоигра ще ви вкара в един изтънчен свят на загадки и променлива гравитация, изправяйки ви пред забавни загадки, които ви карат да впрегнете въображението си.

„ Вие сте безгласно създание, което е родено в свят, в който един нематериален глас чака идването ви. С появяването на първата ви мисъл, стартира и вашето странствуване. За да разберете смисъла на вашето битие, вие ще би трябвало да достигнете този глас.

В този свят, законите на физиката се държат по метод, изискващ от вас да разгърнете крилете на въображението си. Чувствате гравитацията перпендикулярно към повърхността, на която стоите. Това от своя страна ви разрешава да изпробвате разнообразни нови способи за проучване на средата, чиито дизайн е особено приспособен за тази цел. Пътувайте през красиви и екзотични места, в които всяко равнище съставлява естествено основана мистерия, която е нужно деликатно да проучите, управлявате и да измененията вашата гравитация, с цел да продължите пътя си напред “, пишат основателите на играта.

Всичко това ще е допълнено от среда, която е въодушевена от най-ярките експресионисти от този и предишния век, както и от саундтрак, който ще ви предложи деликатно подбрана музика, която е друга за всяко едно равнище.

Играта излиза за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и в Steam тази пролет на към момента неуточнена дата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР