FOX и National Geographic представят първи кадри от многоочакваното завръщане

...
FOX и National Geographic представят първи кадри от многоочакваното завръщане
Коментари Харесай

Космос: Възможни светове с премиера през 2019

FOX и National Geographic показват първи фрагменти от многоочакваното завръщане на отличения с премия Еми международен феномен Космос. Изпълнителният продуцент, сценарист и режисьор Ан Друян (която бе отличена с премия Еми за сюжета на поредицата от 2014 година и премията Пибоди за продуцирането ѝ) и изпълнителните продуценти Сет Макфарлън (Семейният вид, Орвил, Космос: Пътешествие в пространството), Бранън Брага (Орвил, Космос: Пътешествие в пространството, Тера Нова) и Джейсън Кларк (Орвил, Космос: Пътешествие в пространството) с водещия на поредицата Нийл Деграс Тайсън, видния знак от попкултурата, астрофизик и водещ на отличеното с премия Еми предаване Да поговорим за звездите, се появиха дружно, с цел да споделят първи взор по време на панела на Сан Диего Комик-Кон 2018.

Една от най-посещаваната конференции, в началото отдадена на комикси и научна фантастика, в този момент Комик-Кон включва и информация и панели отдадени на известни телевизионни продукции, както и всичко обвързвано с попкултурата и развлекателния бизнес в огромен набор от жанрове.

Премиерата на Космос: Възможни светове по FOX и National Geographic е планувана за март 2019 година След изключителния триумф на Космос през 2014 година като най-популярната поредност на National Geographic Channel, гледана от над 135 милиона души по целия свят по National Geographic и FOX, новият сезон още веднъж ще бъде с премиера в Съединени американски щати по едно и също време по FOX и National Geographic и световно по National Geographic в 171 страни на 43 езика.

В безбрежието на пространството и необятността на времето броят на световете за проучване и историите за описване на процедура е безконечен. Първите два сезона от телевизионната поредност Космос придвижиха публиката от целия свят до най-далечните лимити и надълбоко скрити кътчета на Вселената.

По време на тези пътувания поредицата показа драматизирано живота на доста забравени откриватели, съдействали за сегашните ни знания за това, кои сме ние, а също и по кое време и къде се намираме във Вселената.

Космос: Възможни светове ще се впусне в неразучени до момента територии. Космос: Възможни светове е продуциран от Cosmos Studios, Итака – компания, основана в щата Ню Йорк и съоснована от Ан Друян, и Fuzzy Door Productions, компания на Сет Макфарлън. Друян и Бранън Брага са сценаристи на поредицата. Друян, Макфарлън, Брага и Джейсън Кларк са изпълнителни продуценти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР