Фотошпиони на AutoExpress публикуваха снимки на новото 9-то поколение на

...
Фотошпиони на AutoExpress публикуваха снимки на новото 9-то поколение на
Коментари Харесай

Това е новият по-дълъг Passat

Фотошпиони на AutoExpress разгласиха фотоси на новото 9-то потомство на едно от най-популярните комбита в света – Volkswagen Passat. Колата наподобява изцяло подготвена за своя дебют през 2023 година, въпреки от Volkswagen настойчиво да крият нейния дизайн. Нещо, което не може да бъде прикрито са размерите, които наподобяват още по-големи спрямо тези на Passat B8, който е на пазара от 2015 година.



Новият Passat ще се прави на една поточна линия с Skoda Superb, което евентуално е повлияло и на повишаването в дължината на колата. За разлика от предходното потомство, новият Passat ще се предлага само като комби, откакто по-рано тази година от Volkswagen се отхвърлиха от седана заради липса на интерес.



Снимките, които виждате са направени на Нюрбургринг по време на следващите проби на фамилното комби. Новият Passat ще заложи на по-обли форми в жанр Golf 8, както и нови светлини, които ловко са покрити със стикери при тестовия автомобил. Предната ризница е с по-големи отвори, до момента в който задната е съвсем идентична с тази при предходния модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР