Фотошоп програмите и приложенията на мобилните телефони станаха толкова мощни,

...
Фотошоп програмите и приложенията на мобилните телефони станаха толкова мощни,
Коментари Харесай

Аман! Щерката на Глория измести морето със задница

Фотошоп стратегиите и приложенията на мобилните телефони станаха толкоз мощни, че към този момент са способни да реалокират цели морета, единствено и единствено родните звезди да са в съвършена форма. Такъв е казусът с щерката на Глория – Симона Загорова , която от години води неравна битка с килограмите.

На последните си фотоси от морето младата певица е изваяла съвършено тяло – няма и диря от наедрелите й баджаци и охолно дупе. HotArena обаче видя недостатъци в фотографията – морето и вълните към задните елементи на Симона са разкривени.

Всъщност певицата е употребила известно приложение на Гугъл Play, основано особено за по-пълните дами, които желаят да наподобяват вталени на фотосите си.

Симона надалеч не е единственият постоянен консуматор на приложението. Повечето родни звезди като Гери-Никол, Мария Илиева, Тита и други го употребяват, с цел да прекрояват телата си. Уви, като се изключи че не могат да заблудят почитателите, стават и обект на насмешки, поради дефектите по фотосите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР