Фоторедактор с широк спектър от функции и възможностиДобавяне на ефект

...
Фоторедактор с широк спектър от функции и възможностиДобавяне на ефект
Коментари Харесай

AliveColors – подобрява снимките преди публикуване

Фоторедактор с необятен набор от функционалности и благоприятни условия

Добавяне на резултат на замъгляване към фотографията
(екранна фотография: AliveColors)

Без значение дали сте на „ ти ” с компютрите , евентуално ще желаете да подобрите фотосите си , преди да ги публикувате в обществените медии или просто да ги отпечатате и рамкирате. AliveColors е едно приложение, което ще ви помогне да постигнете тази цел .

След като инсталирате програмата, би трябвало да заредите своя графичен файл – поддържат се всички известни формати като BMP, PNG, PSD, JPEG, TIFF, HDR, SVG и RAW формати (CRW, ORF, NEF, RAW, ARW, DNG и доста други).

Следващата стъпка е да маркирате дадена област от изображението и да приложите резултати. Лесно ще разберете дали сте намерили най-хубавата композиция, защото модификациите се пресъздават неотложно и можете да ги отмените в случай че не сте удовлетворени.

Настройка на четката за текстура
(екранна фотография: AliveColors)

AliveColors включва голям брой потребни функционалности, като замъгляване, деформиране, пикселиране, осветляване, затъмняване, изостряне и извиване. Всяка от тях се предлага със профилирани променливи, които могат елементарно да се усвоят.

Освен това можете да добавяте един или повече пластове, с цел да получите мечтаната графика. Също по този начин имате разполагаем резултати и към самите пластове (релеф, скосяване, искра, сянка, заглаждане).

Друга чудесна функционалност, която AliveColors предлага, е автоматизираното култивиране на няколко фотоси. Достатъчно е да изберете досиетата на източника и местоназначението, целевия формат (TIFF, BMP, JPEG, PNG или PSD) и модела за именуване на файловете.

Прилагане на маска към изображението
(екранна фотография: AliveColors)

На последния стадий създавате лист с всички усъвършенствания, които желаете да приложите, и изчаквате процесът да завърши.

В умозаключение, AliveColors е потребна стратегия, когато става дума за профилирано култивиране на фотоси, преди да ги споделите в Twitter, Dropbox, Flickr и Tumblr. Достъпна е като безвъзмездна версия с лимитирана функцоналност или като платена от $2 на месец за платформи Windows и Mac.

Даунлоуд: AliveColors
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР