Fotor е удобен инструмент за обработка на снимки и създаване

...
Fotor е удобен инструмент за обработка на снимки и създаване
Коментари Харесай

Fotor 2.0 – обработка на снимки и дизайн, лесно и забавно


Fotor е комфортен инструмент за обработка на фотоси и основаване на лични дизайни
(графика: Fotor)

Fotor се наложи като известна опция на професионалния програмен продукт за обработка на изображения Photoshop. Лесна и налична, тази стратегия подхожда изключително на консуматори, които вършат първите си стъпки в обработването на любителски фотоси и изображения, само че също по този начин се употребява с огромен триумф за бизнес цели, от блогъри, маркетолози и инфлуенсъри. Fotor е основан с концепцията да бъде мощен уеб-базиран десктоп инструмент, работата с който не изисква строго професионални и профилирани умения.

Достъпен онлайн на всевъзможни устройства с подобаващи хардуерни параметри, се явява средство за лесна и бърза обработка на фотоси и основаване на образно наличие със личен дизайн. Програмата е добре призната от потребителите в дребни, междинни и даже огромни компании, търсещи наличен инструмент, който ще им разреши да реализират впечатляващ краен резултат с професионално качество на преференциална цена.

В международен мащаб, по данни на разработчика, на приложението са дали своят вот доверие над 450 милиона консуматори от 227 страни, а почитателите на Fotor в обществените мрежи надвишават 3 милиона. Версия 2.0, която разработчикът пусна неотдавна, идва с усъвършенстван интерфейс, над 40 нови благоприятни условия за основаване на графичен дизайн, повече от 100 000 подготвени шаблони, стикери и шрифтове.

Потребителите получават и безвъзмезден достъп до библиотека от над 1 милион фотоси с професионално качество. За изцяло начинаещите са планувани къси обучителни клипчета (на британски език) за трите съществени действия: обработка на фотоси, разработване на колажи и основаване на дизайни.

В актуалното ревю преглеждаме платената версия, която предлага доста повече благоприятни условия за избор от най-различни и разнородни дизайни, шаблони, фоторамки, тематични резултати, стикери и други Друго значимо преимущество на „ Pro ” версията е неналичието на реклами, които са налични в безплатния „ Basic ” вид на инструмента.

Нов, усъвършенстван интерфейс

В новата версия, налична за прилагане онлайн на уеб страницата Fotor.com, се виждат някои промени по интерфейса на продукта, които вършат работата с него още по-бърза и лесна. Запазени са трите разновидността за избор, налични на началната страница – за редакция на фотография, направа на колаж и основаване на дизайн. Fotor 2.0 поддържа интерфейси на най-популярните езици, включително британски, испански, португалски, съветски, френски, немски, китайски и японски.

Обработка на фотоси

Работата с панела с принадлежности за редактиране и обработка на фотоси е интуитивна и опростена, като се поддържат главните и най-популярни формати, включително JPG и PNG. Допълнени са базовите общоприети функционалности за редактиране на фотоси като изрязване, завъртане, преоразмеряване, използване на филтър, прибавяне на текст, унищожаване на декор и още доста други.

Впечатление вършат и инструментите за ретуширане на портретни фотоси и селфита като унищожаване на резултата „ червени очи ”, бенки и бръчки, изсветляване на тена, избелване на зъбите и така нататък Обикновено свързваме тези принадлежности с професионалния програмен продукт за обработка на фотографии, само че те в този момент са елементарно налични за потребление и във Fotor.

Вероятно дамите ще оценят Beauty опциите за разкрасяване на портретни фотоси  – като прибавяне на грим, промяна на формата на лицето и на тялото. Разбира се, тези изкушаващи благоприятни условия е добре да се употребяват с мярка, с цел да не се получи противоположен резултат!

Фотоколаж

Тук вариантите са доста – потребителят може да се избира от голям брой подготвени шаблони. Просто избирате желания вид, качвате фотосите си и ги издърпвате до съответното място в шаблона и след няколко кликвания за минимални настройки на мечтани позиция, прибавяне на надписи и други сте подготвени. Важно е да отбележим, че Fotor дава опция за основаване на колажи с най-разнообразни разновидности на съответствие сред определените фотоси.

Внимание заслужават и опциите за основаване на висококачествени изображения, които HDR логаритъмът дава. Просто изберете три фотоси – една с естествена, друга с ниска и трета с висока експозиция, след което наблюдавайте по какъв начин се появява фотография със удивително качество и подробност.

Графичен дизайн

Създаването на автентичен графичен дизайн е съществена част от заниманията на блогъри, рекламни и маркетинг експерти. За да се опрости и улесни работата най-много на неспециалистите, от Fotor са планували огромна библиотека с хиляди шаблони, подредени съгласно разнообразни стилове и категории – лога, плакати, картички, банери за имейли, дизайни на страници за блогове.

Сред новостите във версия Fotor 2.0 са опциите за основаване на дизайн на талони, брошури, медия китове, уеб страници и други Обогатена е номенклатурата на дизайна на документи с добавени нови варианти за правене на презентации, отчети, паметни мемоари, фактури, предложения, визитки и други Добавени са и нови стикери, неправилни форми на фотосите и така нататък Съвсем нов е разделът Education, благодарение на който можете да вършиме годишни дневници, седмична образователна стратегия, проект на обособен урок и други шаблони.

Всичко, основано от вас, може безусловно с един клик да бъде споделено незабавно в обществените медии  – Фейсбук, Instagram, Twitter, Pinterest, Tumblr, LinkedIn. Всички файлове се съхраняват в личното облачно вместилище на компанията.

Достъпност и цени

Fotor може да употребява гратис, само че към този момент стана дума за някои от преимуществата на платения достъп. Едногодишният абонамент за Pro версията коства $39,99, а в случай че изберете вид заплащане всеки месец, цената е $8,99. Но към този момент има и ново предложение за най-запалените консуматори на онлайн инструмента за редактиране на изображения:

На уеб страницата ще откриете опция за ъпгрейд до версия Fotor Pro+, която дава достъп до над милион лицензирани фотоси с HD качество, актуализация всяка седмица на наличните фотоси, шаблони, стикери, шрифтове и всички детайли за основаване нови дизайни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР