Фотоконкурс на тема Аз съм тук“ организира Областна администрация-Кюстендил. Конкурсът

...
Фотоконкурс на тема Аз съм тук“ организира Областна администрация-Кюстендил. Конкурсът
Коментари Харесай

Областна администрация-Кюстендил организира фотоконкурс на тема „Аз съм тук“

Фотоконкурс на тематика „ Аз съм тук “ провежда Областна администрация-Кюстендил.

Конкурсът е предопределен за възпитаници от V до ХII клас и се организира под патронажа на регионалния шеф на Кюстендилска област госпожа Катя Димитрова, във връзка Европейската година на младежта, за каквато е приета 2022 г. 

Цели:

Целта на фотоконкурса е да ангажира подрастващите с тяхното отечество или мястото, където живеят, като ги стимулира да разпознават естествените, културно-историческите, социално-битовите и просветителните му преимущества. Конкурсът цели да стимулира развиването на креативното въображение и гений у подрастващите в региона на фотографията; да съхранява и утвърждава най-важните човешки полезности – родолюбие, човещина, добрина, взаимно почитание, благодарност, национализъм, етническа приемливост, отговорност, които се образуват у личността в интервала на израстването. Конкурсът цели общността да насочи своето внимание към младежите и методът, по който наподобява средата им на живот, през техните очи.

Тема на състезанието: „ АЗ СЪМ ТУК “

Регламент:
· състезанието е предопределен за възпитаници от V до XII клас от област Кюстендил

· състезанието се организира в категория снимка
· възрастови ограничавания: право на присъединяване имат възпитаници от от V до XII клас, разграничени в две възрастови групи:

– от V до VIII клас
– от IX до XII клас
· всеки претендент може да взе участие с до три фотоси, направени с телефон

Награди:
За всяка възрастова група ще бъдат избрани по три награди, общо 6. Освен предметни награди, спечелилите ще получат и специфични плакети за присъединяване си.
Снимките, с които младежи от Кюстендилска област вземат участие във фотоконкурса „ Аз съм тук “ ще бъдат подредени в галерия, в постройката на Областна администрация-Кюстендил.

Снимки ще се одобряват до 30 май /включително/ 2022 година на адрес: [email protected]
В писмото всеки участник би трябвало да напише единствено персоналните си данни: име, презиме, фамилия, прецизен адрес, тел. за връзка и името на учебното заведение си, както и в коя възрастова
група и в кой/кои раздели ще участва;
Творбите би трябвало да бъдат предоставени на обособен файл, формат jpg, който да се прикрепи към писмото. Това
се постанова, тъй като състезанието е неизвестен. Творбите ще бъдат засекретени и ще бъдат подадени на журито без персоналните данни на участниците.

Оценяването на фотографиите ще бъде осъществено от петчленна комисия в състав представители на Областна администрация Кюстендил и изявени фотографи в региона.

За въпроси и информация, свързани с състезанието: Димитрина Симеонова, [email protected], тел.: 0897 98 32 98
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР