Фотоизложба с разбитите стълбища във Велико Търново ще направят младежите

...
Фотоизложба с разбитите стълбища във Велико Търново ще направят младежите
Коментари Харесай

Фотоизложба с разбити търновски стълбища подготвят младежите от БСП

Фотоизложба с разрушените стълбища във Велико Търново ще създадат младежите от Българска социалистическа партия при започване на пролетта. Младите социалисти са решили по този метод да насочат вниманието на локалната администрация към проблемите, с които ежедневно се сблъскват хиляди великотърновци.

 stalbi

Членовете на Младежкото обединяване ще вършат фотоси на всички стълбища в града и в обитаемоте места от общината, които са в неприятно положение и на процедура основават предпоставки за голям брой произшествия. В същото време младите социалисти приканват и жителите да снимат разрушени стълбища, както и други нередности и да изпращат фотосите на страницата във Facebook: „ МО в БСП-Велико Търново “.

„ Очевидно има сериозен проблем в града, а и в обитаемоте места от общината с поддръжката на стълбищата. Старата столица е характерен град със своя релеф, а стълбищата на доста места на процедура съставляват цели улици. Те реализират най-преките пешеходни връзки в града и се употребяват ежедневно от хиляди поданици. Състоянието на множеството обаче е плачевно. Те не са ремонтирани от десетилетия и очевидно локалната власт няма желание да обърне внимание на гражданските сигнали. Нима чакат да се случи случай “, показа ръководителят на Младежкото обединяване в общината Михаил Михалев.

Освен това младежите на Българска социалистическа партия са безапелационни, че вее ремонтираните стълбища не дават отговор на актуалните стандарти. Според младите социалисти те са направени некачествено, на доста места липсват парапети, а рампите за детски колички и инвалиди са единствено в фантазиите на жителите от остарялата столица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР