Фотоизложба, посветена на ключови проекти, подкрепени от банки за развитие

...
Фотоизложба, посветена на ключови проекти, подкрепени от банки за развитие
Коментари Харесай

Изложба в София показва ключовите проекти на банките за развитие

Фотоизложба, отдадена на основни планове, подкрепени от банки за развиване и обществени финансови институции от целия свят, бе открита през днешния ден в Градската градина при Народния спектакъл " Иван Вазов ".

Експозицията, която бе показана от ръководителя на УС и изпълнителен шеф на Българска банка за развиване (ББР) Стоян Мавродиев и генералният секретар на Европейската асоциация на обществените банки (ЕАПБ) Марсел Рой, е под надпис " Проекти за развиване " и показва общо 31 плана на 16 финансови институции, измежду които немската KfW, Китайската банка за развиване, Банката за развиване на Съвета на Европа, шведската Комунинвест, норвежката KBN и други.

 Снимка 318393
Източник:

До края на месец октомври жителите и гостите на столицата ще могат да се срещнат с впечатляващи фрагменти, представящи огромни инфраструктурни планове, каквито са градът на нововъведенията в китайската провинция Хубей и най-големият вятърен парк в Северно море. Изложбата показва и друга, характерна задача на банките за развиване - поддръжката за микро и започващи бизнеси като известното " велокафене " в немския град Мюнстер и словенския футуристичен кораб Quadofoil.

Целта на експозицията е да покаже посредством фотокадри поддръжката, оказвана от банки за развиване в Европа и по света, характерна за всяка страна, само че към момента е едва позната у нас.

Изложбата се реализира в партньорство с ЕАПБ, чийто член е ББР от 2005 година Проектите, включени в нея, са от 13 страни, измежду които Холандия, Китай, Полша, Словения, Босна и Херцеговина, Испания, Норвегия, Швеция, Финландия. Германия, Хърватия, Мароко и България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР