Фотоизложба-базар под надслов "Играем заедно" ще се прове­де днес във

...
Фотоизложба-базар под надслов "Играем заедно" ще се прове­де днес във
Коментари Харесай

Фотоизложба събира средства за ремонт на детски площадки във Враца

Фотоизложба-базар под надпис "Играем дружно " ще се прове­де през днешния ден във Враца. На нея ще се оферират предмети, сувенири и арт творения, израбо­тени от деца с увреж­дания и техните близ­ки. Със събраните средства ще бъдат за­купени и инсталирани комбинирани съоръ­жения за деца с увреж­дания за разнообразни детски площадки в града и ще бъде до­вършена площадката в двора на Дневен център "Зорница ". Той е единствения в района с целоднев­на грижа и работа за деца с увреждания.
Необходимата сума за ре­ализация на плана е към 19 000 лв.. Средствата ще се съ­бират посредством банкова сметка и дарителски кутии, ситуирани на разнообразни места в града, сподели за радио Видин един от уредниците на изложбата Виолина Дамянова, здравна сестра по специалност и майка на дете с увреждания.
"Инициативата потегля от една фотографка в София, която в действителност се сблъсква с проблем на едно такова дете с увреждане. Зароди се концепцията за фотоизложба, с цел да покаже на хората, че това също са едни слънчеви деца. Стартира и акцията за събирането на средства за закупуването на комбинирани уреди за детските площадки, на които могат да играят и които са пригодени, и за деца с увреждания ", изясни една от организаторките на изложбата Виолина Дамянова.
Банковата сметка за дарения ще бъде оповестена в публичната фейсбук група "Кампания "Играем дружно ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР