Фотографката Никола ди Пулфорд обиколи Великобритания заради необичайна си фотосесия

...
Фотографката Никола ди Пулфорд обиколи Великобритания заради необичайна си фотосесия
Коментари Харесай

Фермерки захвърлиха дрехи и задръжки за еротичен календар СНИМКИ 18+

Фотографката Никола ди Пулфорд обиколи Англия поради необикновена си фотосесия за благотворителен календар, оповестява „ Дейли мейл”.

Тя е снимала голи служащи във ферми, изпълняващи всекидневните си отговорности. Едни хранят животни, други карат трактор или събират яйца.





Момиче на име Али, чиято фотография краси месец ноември, е застанала на едно коляно и пои телета. За месец август е определена фермерка на име Джена, която храни козел.





Идеята на фотографката е от продажбата на календара да се съберат средства, с които да се подкрепят фермерите на Острова. Тя прибавя, че моделите за първия й календар са били мъже.





„ Всеки искащ, който по някакъв метод има връзка с фермерството, попада в календара. Тук няма никакво възрастово ограничение”, прибавя тя.





По думите й, най-възрастните участници в благотворителната й акция, са 73-годишен мъж и 63-годишна жена. След фотосесията всеки един от моделите получава парична отплата.





По предписание, в границите на годината излизат два календара. Приходите от продажба възлизат на над 100 000 паунда.







Парите, събрани от календара за 2020 година, ще отидат при благотворителната организация Chernobyl Children's Lifeline, която подкрепя хората, претърпели последствията от повредата в Чернобилската АЕЦ през 1986 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР